Videografie
Zoek jij die ene video om je bedrijf uit te lichten? Een videoclip voor je recente album of je live optreden? Dan zit je hier aan het goede adres. als videograaf heb ik alles in huis om een toffe videoproductie neer te zetten voor jouw bedrijf, bruiloft, wat dan ook!
Ik hou van het vastleggen van momenten en het vertellen van verhalen door middel van video. Het is dan ook mijn passie en doel speciale momenten, evenementen en ideeën tot leven te brengen met meeslepende videoproducties. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfspresentatie, videoclip, zo gek als maar kan. Buiten de doos denken, daar hou ik van!  Daarom sta ik klaar om jouw verhaal in beeld te brengen. 
Nu video's het medium van de toekomst zijn, denk aan TikTok en YouTube, is een thuis vinden in deze snel veranderende online-wereld soms erg moeilijk, daarin schiet ik graag te hulp.
FOTOGRAFIE
de geheime kracht van fotografie: het vastleggen van dat belangrijke moment.  het vastleggen van de schoonheid en emotie in een beeld, of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis, een portretsessie, of productfotografie voor je bedrijf. Foto's die je voor altijd kunt koesteren en anderen kunnen raken.
Een foto werkt anders dan film. Foto's zijn een stil beeld waar een video beweegt. Met foto's kun je verhalen vertellen op een andere manier. Of je nou productfotografie zoekt of foto's voor je beginnende bedrijf, samen kunnen we zorgen voor een gaaf eindresultaat.
Foto's maken kan op elke locatie, of het in een simpele studio is of ergens tussen de bomen midden in het bos. Geen locatie is te gek.

Grafische vormgeving
visuele communicatie misschien wel het allerkrachtigste wat er is. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo's, brochures, posters of digitale content, ik breng je ideeën tot leven met grafische elementen. Met een scherp oog voor detail en een creatieve geest maak ik visuele kunst die je boodschap versterken en je merk onderscheiden. Zo maken we samen de wereld mooier, één ontwerp tegelijk.
Grafisch is tegenwoordig een breed en moeilijk begrip, er zijn één miljoen verschillende stijlen en daar moet je maar net de juiste tussen vinden. Ik hoop daarin de juiste te zijn die met mijn creatieve brein en buiten de doos denken, het ontwerp kan maken dat jouw bedrijf meer laat stralen dan alle anderen.
Mijn enige regel bij het grafisch vormgeven is: geen design is te gek en geen idee is te raar, alles kan en moet vooral kunnen. Als jij het wil ga ik regelen dat het er zo uit komt te zien.

Vragen of benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op en we maken spoedig een afspraak!
Back to Top