Hoi!
Ik ben Ozaia, ik ben 19 jaar en kom uit het Limburgse stadje Roermond, misschien bekend door het Designer Outlet. Ik ben een grafisch vormgever in opleiding op Gilde Opleidingen Roermond en zit in het derde leerjaar (van de vier).
In mijn vrije tijd heb ik een aantal hobbies, vooral film, muziek en acteren zijn het belangrijkste. Ik ben een enorme nerd (of geek) als het gaat om films of games en ken daarom ook vaak de gekste weetjes over vanalles. Verder lees ik en zoek ik vaak veel op, ik ben namelijk altijd erg benieuwd naar de verhalen en culturen van andere mensen.
Naast films maken sta ik ook steeds vaker voor de camera, of op het toneel. Daarvoor schrijf ik zelf stukken voor en het grote applaus is het allerbeste wat je daarvoor kan terug krijgen. De passie van maken en schrijven zet zich ook voort in mijn passie voor filmen.
Mijn passie voor (het maken van) films is vooral ontstaan door mijn creativiteit en mijn fantasie die ik van jong af aan (en nogsteeds) dagelijks gebruik. Maar ook zeker door het feit dat ik altijd benieuwd ben naar hoe films gemaakt zijn. Ik kan uren kijken naar de Behind the Scenes van films zoals The Lord of the Rings, Jurassic Park of Ghostbusters.
Als klein jochie kreeg ik voor mijn verjaardag een tablet, met camera. Al bekend met de YouTube video's van TomSka, Smosh en andere shortfilm/sketch kanalen begon ik met het maken van filmpjes waar ik zelf alle rollen speelden. Die filmpjes liet ik dan vol trots aan mijn ouders zien
Die trots in filmpjes maken heeft zich doorgezet en toen ik uiteindelijk mijn eigen computer kreeg begon ook het maken van game-filmpjes.
Mijn tablet werd uiteindelijk vervangen door een Canon Camera en mijn publiek bestond niet langer uit alleen mijn familie en vrienden maar uit steeds meer mensen die mijn werk zien.​​​​​​​
Back to Top